%5 indirimli
Stokta Yok
LEATHERMAN

1310.L831639

Leatherman Oht Black Tool Pense 831639

Fiyat
:
3.749,00 TL
İndirimli Fiyat
:
3.561,55 TL
%5indirimli
Kazancınız
:
187,45 TL
Havale ile
:
3.383,47 TL
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • ​LEATHERMAN OHT BLACK TOOL PENSE 831639

    Yıllarca, çoklu alet kullanıcıları, tek elle kontrol edilebilen aletlere gelince iki şeyden birini tercih ettiler. Bunlar: Tek elle açılabilen penseler veya Tek elle açılabilen bıçaklardı. 
    Bugün Leatherman bu iki fikri birleştirerek, tek elle kullanılabilen oldukça kullanışlı bir alet üretti. Leatherman OHT. Bu üründe, yaylı penseler ve kablo kesicileri vardır. Sapta ki baskılar, ürünün karanlıkta kolayca seçilmesini sağlar. Hayat kurtaran kayış kesici, oksijen şişesi anahtarı, temizleme çubukları ve daha fazlası bu çalışkan alette.

    1. Yaylı İğneburun Pense
    Materyalleri tutma veya manipule etmeye yarayan bu dökme maşa küçük nesneler ve dar alanalr için idealdir. Bu yaylı araç kullanılmadığında eski pozisyonuna geri döner.Yaylı araçlar, manuel olarak alet kontrol edilirken yaşanacak el yorgunluklarının önüne geçer.

    2. Yaylı Normal Pense
    Bu değiştirilebilir baypaslı kesme bıçakları 154CM'den üretilmiş olup başları yaylıdır. Bu aksesuar oldukça kalın boyuttaki sert kabloları kesmede kullanılmaktadır.Yaylı araçlar, manuel olarak alet kontrol edilirken yaşanacak el yorgunluklarının önüne geçer.

    3.Yaylı 154CM Değiştirilebilir Sert Kablo Kesicileri

    4.Yaylı 154CM Değiştirilebilir Kablo Kesicileri
    Bu değiştirilebilir baypaslı kesme bıçakları 154CM'den üretilmiş olup başları yaylıdır. Bu aksesuar normal ve hafif boyuttaki kabloları kesmede kullanılmaktadır.Yaylı araçlar, manuel olarak alet kontrol edilirken yaşanacak el yorgunluklarının önüne geçer..

    5.420HC Bıçak ucu
    Bu bıçak 420HC'den elde edilmiş olup yüksek karbonlu bir paslanmaz çeliktir. Ayrıca korozyona karşı dayanıklı olup kolayca kullanılabilir

    6.420HC Dişli Bıçak
    Bu dişli bıçak 420HC paslanmaz çelikten elde edilmiştir. Bıçaktaki dişler materyallerin kolayca kavranıp kesilmesine yardımcı olur. Bu yüzden ip veya fiberlerin kesilmesinde oldukça kullanışlıdırlar.

    7.Testere
    420 HC paslanmaz çeliğinden üretilmiş olan bu dişli alet çekme modunda çalışmaktadır. Bu mod kullanıcıya daha az efor sarf ettirip bozulma riskini azlatır. Açık dişli tasarımı testerenin materyal ile dolmasını engellemekle kalmayıp kullanıcının aleti durdurmaya gerek kalmadan çalıştırmasını sağlar.

    8.Kayış Kesicisi
    Bu 440 paslanmaz çeliğinden üretilmiş değiştirilebilir v çentikli kesiciler, kayış, emniyet kemerleri, kanvas ve diğer kumaş bazlı ürünleri kesmede kullanılmaktadır. Bu aksesuar tersinir olup kullanıcıya farklı kesme yüzeyleri kesebilmesi için kolaylık sağlar

    9.#8-32 Temizleme Çubuğu/ Fırça Uyarlacı
    Bu temizleme çubuğu ve fırça uyarlacı erkek uçlu 8mm çaplı inç başına 32 iplikli silah temizleme kitleri içindir.

    10.Konserve Açacağı
    Bu çekiç çadır kazığı,çivi veya diğer amaçlar için kullanılablir. Dokulu bir uca sahip olup temas halinde kayganlığı azdır.

    11.Şişe açacağı
    Bu araç, kullanıcının en sevdiği içeceğinin kapağını açmasına yardımcı olur.

    12.Oksijen Tank Anahtarı
    Bu üçgen kesicioksijen tanklarının açılmasında kullanılmaktadır. EMS, itfaiye veya acil müdahale kullanımları için idealdir.

    13.Yıldız Tornavida
    Aslen Henry F.Phillips tarafından üretilen bu tornavida yıldız uçlu vidalar için kullanılmaktadır.

    14.Geniş tornavida
    Bu düz uçlu tornavida 420HC paslanmaz çeliğinden elde edilmiş olup geniş slotlu vidalar için kullanılmaktadır.

    15.Orta boy Tornavida
    Bu düz uçlu tornavida 420HC paslanmaz çeliğinden yapılmış olup orta slotlu vidalar için kullanılmaktadır.

    16.Küçük tornavida
    Bu düz uçlu tornavida 420HC paslanmaz çeliğinden üretilmiş olup küçük slotlu vidalarda kullanılmaktadır.

    A.Tam Kilit Özellikleri
    Tam kilit özellikleri, pense başı hariç olmak üzere, sap gövdesindeki bütün araçların ve bıçağın ilgili yerin içine kilitlenebileceği anlamına gelir. Crunch aynı zamanada bütün kilitleme araçlarını ve pense başını bünyesinde barındırmaktadır. Tam kilitlenme tasarımı, kullanıcının araçları güvenli ve etkili bir şekilde kullanmasını sağlar. Tamamen açıkken ilgili yerin içinde kilitlendiğinde kullanıcı, aracın kilidini el ile açıp yerleştirmeden önce alete baskı yaparak, işini güvenle tamamlar.

    B.Çene Kilidi
    Bu özellik pense çenesini kilitleyerek, kullanım anında sapa kaymasına engel olur.

    C.Dışarıdan-Erişilebilir Özellikler
    Bu çoklu alet, ilgili gereç kapalı ve katlı pozisyondayken, cep bıçağı gibi fonksiyon gösterir.

    D.Tek-el ile kontrol özellikleri
    Bu gereçüzerindeki her özellik tek el ile kontrol edilebilmektedir. Bu durum , kullanıcıyı, çalışırken diğer eliyle başka görevleri yerine getirmesini sağlar

    E.Damgalı Sap Skalaları
    Bu çoklu gereçte, aletin arkasına çeşitli resimler damgalanmıştır. Bu durum karanlık veya görmenin zor olduğu koşullarda aletin tanınmasına yardımcı olmaktadır.

Sana özel sepette 300 TL indirim!
Kupon Kodu:
* Yalnızca Güneyav üyelerine özel olarak, kupon kodu
31 Mart 2024 tarihine kadar yapacağınız
3.000 TL ve üzeri Outdoor Bot Ayakkabı alışverişlerinizde geçerlidir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.